Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Debet kredit

Kaj pomeni debet kredit?

Debet v sami osnovi pomeni dolg, ki ga ima nekdo, ali podjetje do nekoga. Mi pa v tokratnem članku ne bomo razglabljali kaj je debet kredit, ampak raje povedali, kako lahko vi zelo hitro pridete do kredita zase. Povsem enostavno bo, saj vam po denar ne bo potrebno hoditi prav daleč.

Pravzaprav nikamor! Kredit na mobilni banki, o kateri bomo spregovorili, lahko namreč naročite kar od doma. Od doma, iz pisarne, iz gozda, s potovanja, med dopustom. kadarkoli in kjerkoli. V ta namen potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon ter dostop do spleta. Se vam že svetijo oči? Nič čudnega.

Debet kredit ni vrsta kredita

Besedi debet kredit, navadno uporabljajo v računovodstvu, ko beležijo zadolženost podjetja. Mi pa pojdimo naprej z opisom storitve, ki bo navdušila vsakogar, ki ta hip potrebuje nekaj denarja. Zakaj pravimo ta hip? Ker boste do denarja na računu dobesedno prišli v hipu. Najprej vam bo prihranjena pot in iskanje banke.

V naslednjem koraku vam bo prihranjeno nabiranje dokumentacije. Do kredita boste namreč prišli brez potrdila o zaposlitvi, brez iskanja in plačevanja notarja in brez iskanja poroka. Potrebovali boste le osebni dokument in številko bančnega računa. Se sprašujete kako je to mogoče? Enostavno je, če ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi prihodki.

Torej pozabite na debet kredit

Ne debet kredit, edini kredit, ki ga potrebujete ta trenutek je kredit o katerem pišemo tule. Smo mobilna banka, ki svoje storitve ponuja preko spleta. Dobrodošli so prav vsi ne glede na to katere banke komitenti so in ne glede na to, da tam morda že odplačujejo kakšno posojilo.

Pri nas ga lahko dobite kljub temu, pri tem pa od vas tudi ne bomo veliko zahtevali. Ko že mislite, da je vse skupaj zares enostavno in dostopno, pa vas presenetimo še z informacijo, da za odobritev kredita ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Ta vam je morda že kje kravžljala živce.

Debet kredit torej ni kredit?

Če ste iskali debet kredit, ker ste menili, da gre za kak enostaven kredit, potem morda niste iskali prav. A v tem hipu to ni več pomembno, saj ste naleteli na ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti. Obiščite spletno stran naše banke in za začetek uporabite kreditni kalkulator.

Vnesite želen znesek kredita in izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. V naslednjem koraku se bo pred vami pojavil izračun kredita, ki bo zajemal tudi vse stroške. Tako boste lahko popolnoma brez skrbi, da bi se kakšne neželene pasti skrivale v drobnem tisku. Delujemo transparentno in v skladu z veljavno zakonodajo.

Debet kredit je predvsem računovodski izraz

Nekoliko smo razjasnili pomen besed debet kredit, zato se vrnimo raje nazaj k tistemu, ki bo napolnil vaš bančni račun. Ko boste v nekaj minutah izpolnili in oddali kreditno vlogo, jo bo preverila naša finančna služba. V kolikor bo vse v redu, jo bo potrdila in steklo bo plačilo na vaš račun.

To navadno opravimo v roku 15-ih minut, lahko pa občasno traja nekoliko dlje, a največ 24 ur. Sodimo v sam vrh EU mobilnega bančništva in z veseljem prejemamo pohvale naši zadovoljnih strank. Trudimo se biti še boljši in s tem namenom ves čas nadgrajujemo naše storitve in jih optimiziramo. Na voljo 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.