Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit na klic

Se sprašujete kaj je kredit na klic?

V teh norih časih, ko vse poteka tako zelo ekstremno hitro, ljudje sploh več nimamo časa živeti počasi. Tudi ko nastopijo težave, ki bi jih morali prioritetno reševati. Denimo finance, ko zmanjka denarja in pomislimo na posojilo, pa bi najraje najeli kar kredit na klic. Morda ne na klic, imamo pa za vas še boljšo rešitev!

Mobilna banka o kateri bomo govorili danes, posluje preko spleta in je dostopna vsem slovenskim državljanom s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prihodki. No ja ne banka, krediti so dostopni vsem tem, sicer pa so v mobilni banki dobrodošli prav vsi. Tudi komitenti drugih bank in takšni, ki kakšen kredit že imajo.

Kredit na klic ne potreben

Ko boste enkrat videli kako zelo enostavno je najeti kredit na naši mobilni banki, boste v trenutku pozabili kredit na klic in se lotili spletnega. Prav tako boste lahko za obisk banke uporabili svoj pametni telefon, ali pa sedli za računalnik doma ali v službi. In to boste lahko storili kadarkoli in od koderkoli.

Ko boste enkrat na spletni strani naše banke, boste enostavno naredili še izračun kredita, saj vam na razpolago stoji izjemen kreditni kalkulator. Vnesli boste končni znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili številke. Dodajmo, da bodo v izračunu zajeti že vsi stroški kredita.

Kredit na klic sploh obstaja?

Ali kredit na klic sploh obstaja ali ne, se boste morali pozanimati sami. A verjamemo, da ob spletni ponudbi kot je naša, klica niti ne boste želeli. Pri nas dobite kredit brez potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca in brez obiska pri notarju, saj vam ne bo potrebno overiti nobenih dokumentov.

Kar se teh tiče boste potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bomo nakazali denar. Denar namreč nakažemo zgolj z računa na račun, brez posredovanja na roke. Želimo da so naše storitve transparentne in poštene. Ste pomislili, da potrebujete poroka? No pri nas ga ne boste.

Ko kredit na klic ni najboljša rešitev

Predstavljajte si, da se peljete z vlakom proti domu in enostavno preko pametnega telefona v nekaj minutah izpolnite, ter oddate kreditno vlogo. Pozabite na kredit na klic. Ko prispete na cilj in se sprehodite do prvega bankomata, pa bo denar morda že na vašem računu. Tako zelo hitri smo, da se kar kadi.

Navadno denar nakažemo že po 15-ih minutah potem ko naša finančna služba potrdi prispelo kreditno vlogo. Najdlje lahko v posebnih primerih traja do 24 ur, a tudi to bo verjetno več kot dovolj hitro za vaše potrebe. Drznemo si reči, da smo ena najhitrejših in najbolj dostopnih bank na trgu.

Ko kredit na klic zapusti vaše misli

Tako hitro in udobno boste naročili kredit pri naši mobilni banki, da boste v trenutku pozabili na kredit na klic. Sodimo med najboljše mobilne banke v EU, delujemo pa še v kar nekaj državah sveta. Deležni smo silnih pohval, naše stranke pa se rade vračajo nazaj, saj jim naslednjič nudimo še več.

Kako? Ko boste prvi kredit pri nas enkrat odplačali, boste lahko naročili še hitrejše nakazilo. Nova storitev se imenuje SMS kredit in našim zvestim strankam omogoča, da do denarja pridejo z enim poslanim SMS sporočilom. Tu smo za vas in razvijamo svojo storitev v smeri modernega sveta. 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.