Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Express kredit

Kam po express kredit?

Želite express kredit, pa ne veste kje bi ga lahko dobili hitro in po ugodnih obrestnih merah? Pri nas je celoten najem kredita izredno ekspresen. Smo namreč mobilna banka in to ena izmed vodilnih na področju EU. S tem zagotavljamo našim uporabnikom in uporabnicam možnost poslovanja z nami izključno preko spleta, kar v sedanjem tempu življenja pride zelo prav.

Predvsem želimo strankam poenostaviti poslovanje z bankami v celoti. V fizičnih poslovalnicah velikokrat čakamo v vrsti ljudi, ki prav tako potrebujejo bančne usluge, ali pa se morda delovni čas banke sovpada z našim urnikom v službi in tako ne moremo osebno priti do poslovalnice.

Kakšni so pogoji za express kredit?

Ker bi radi najem kredita zagotovili večini ljudem, smo za najem hitrega gotovinskega kredita postavili zelo dosegljive pogoje kakršne drugod težko najdete. Pa recite temu express kredit ali kako drugače. Za oddajo vloge morate imeti zgolj prijavljeno stalno bivališče v Republiki Slovenije, veljaven osebni dokument za identifikacijo ter seveda odprt bančni račun, kamor boste prejeli vaš denar.

Ena izmed prednosti poslovanja z nami je hitrost celotnega procesa pred pridobitvijo kredita. Za oddajo vloge ne zahtevamo velikega števila dokumentov, ki bi jih morda potrebovali drugje. Nič več potrjevanja potrdil o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, nič več notarsko overjenih listin, pri nas pa tudi ne zahtevamo poroka kot pogoj za odobritev kredita.

Za express kredit nisem kreditno sposoben

Če ste bili v preteklosti za express kredit pri drugih bankah že zavrnjeni, naj vam to ne vzame upanja v to, da bi lahko tudi vi dobili novo posojilo z obročnim vračanjem. Za oddajo vloge, ki vam bo vzela zgolj nekaj minut lahko obiščete našo spletno stran, jo izpolnite, oddate ter počakate na svoj sveži kapital.

Denar vam lahko nakažemo v zgolj 15 minutah oziroma najkasneje v 24 urah po prejemu vaše pravilno izpolnjene vloge. Ko pa boste enkrat že odplačali kredit pri naši banki, vas nemudoma vpišemo na naš poseben seznam rednih strank, katerim omogočimo najemanje naslednjih posojil kar preko SMS sporočila.

Kreditni izračun za express kredit

Ste že opravili express kredit in vas zanimajo še drugi? Potem vsekakor preverite še pri nas, kjer vam ponujamo tudi naš kreditni kalkulator. Vanj vnesete zgolj željeni znesek ter število mesečnih obrokov v katerih bi posojilo bili zmožni vrniti. Obrokov za odplačilo vseh obveznosti je lahko največ 12.

Ker pa z našimi strankami želimo poslovati predvsem transparentno, vam lahko zagotovimo, da boste v informativnem izračunu našli čisto vse stroške, ki so vključeni v posojilo in vam bomo tako prihranili morebitne nevšečnosti, ko bi po že prejetem posojilu plačevali še zelo visoke stroške za katere sploh niste vedeli preden ste posojilo najeli.

Bi radi odplačali svoj express kredit?

Želite odplačati svoj stari express kredit, kateri se vam morda ne zdi več najbolj ugoden, ali pa bi želeli najeti novega in večjega? Z našim kreditom lahko pokrijete tudi star kredit najet drugod, saj kreditojemalcem ne pogojujejo odobritve kredita z dokazovanjem namembnosti najema posojila. S tem želimo, da boste s svojim denarjem lahko razpolagali tam, kjer ga potrebujte.

Da pa bo oddaja vloge za najem kredita dostopna vsem, lahko sedaj vlogo preprosto izpolnite in oddate kar od doma oziroma od kjerkoli, kjer imate pri roki eno izmed vaših pametnih naprav (mobilni telefon, tablica, računalnik…) ter dostop do spleta. Na voljo smo vam 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.