Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kakšno dokumentacijo potrebujem za kredit

Dokumentacija za kredit in kaj potrebujem?

Zahtevana dokumentacija za kredit je seveda odvisna od posamezne banke. Sploh ni nujno, da boste na vsaki banki potrebovali enake papirje. Tudi pogoji se od banke do banke razlikujejo. Tako boste na primer ponekod potrebovali potrdilo o zaposlitvi, oseben dokument, morda celo overitev pri notarju in še kakšen drug papir.

Na drugi strani pa obstajajo banke in posojilnice kjer bo dovolj že osebni dokument in številka bančnega računa. Kje se boste odločili najeti kredit bo v veliki meri odvisno od tega kakšen kredit si želite, koliko denarja potrebujete in katere pogoje lahko izpolnite. Včasih je potrebno narediti kar nekaj kompromisov za to.

Ko je dokumentacija za kredit problem

Seveda se zgodi, da je zahtevana dokumentacija za kredit, ki presega vaše zmožnosti. Lahko je med dokumenti pogoj, da prinesete potrdilo o zaposlitvi za nedoločen čas, vi pa ste zaposleni zgolj za določen čas. Banka vam v tem primeru vsekakor ne bo pogledala skozi prste, zato se boste morali obrniti na kakšno drugo.

Še dobro, da je na voljo kar nekaj konkurence na kreditnem trgu. V resnici lahko skorajda vsak zase najde ustrezen kredit. Je pa seveda logično, da so zahtevnejši krediti tisti, ki terjajo več dokumentacije. V tem primeru drugače žal ne bo šlo kot, da izpolnite vse zahtevane pogoje.

Dokumentacija za kredit za nepremičnino

Nepremičninski kredit je eden najbolj zahtevnih in od posameznika terja precej vsega. V prvi vrsti dobro plačo, kopico papirjev, ki se ne zdi več le kot dokumentacija za kredit, ampak že kar konkreten življenjski projekt. A nakup hiše ali stanovanja v resnici je življenjski projekt, zato se je vredno potruditi in izpolniti vse pogoje.

Povsem drugačni pa so na drugi strani hitri krediti. Pri najemu teh kaj dosti ne boste potrebovali in so na voljo že celo preko spleta. Osebni dokument bo povsem dovolj in seveda še številka bančnega računa. Hitri kredit je navadno na voljo na največ 12 obrokov, zato je temu primeren tudi znesek kredita.

Ko dokumentacija za kredit ustavi želje

Žal se pripeti tudi to, da je dokumentacija za kredit prezahtevna za posameznika in se s tem ustavijo njegove sanje o uresničenju poslovne ideje ali nakupu lastnega doma. Vseeno ne gre kar obupati, saj je povsem mogoče, da obstaja kakšna druga manj zahtevna banka. Kaj storiti v nasprotnem primeru?

Nič kaj drugega kot potruditi se, da se izpolnijo vsi pogoji. Da se denimo zaposlite za nedoločen čas, si izborite boljšo plačo ali pa v tem pogledu celo zamenjate službo. Seveda je vse to precej lažje reči kot storiti, ni pa nemogoče. Verjemite vase in v svoje sposobnosti. Morda pa bi odprli svoje podjetje in zaslužili toliko kot potrebujete?

Naj vas zahtevana dokumentacija za kredit ne prestraši

Ko se podamo na banko nas navadno čaka kar nekaj zahtevnih nalog, med njimi tudi dokumentacija za kredit. V določenih primerih je ta lahko že z nami v denarnici, v primeru zahtevnejših kreditov pa bo pač treba še kam. Denimo v kadrovsko službo podjetja kjer ste zaposleni in kjer vam bodo izdali potrdilo o zaposlitvi.

Morda boste morali predložiti še pogodbo o zaposlitvi. Nekatere banke še vedno zahtevajo tudi vsaj tri zadnje plačilne liste, če ne kar šest. Spet druge se bodo o vaši plači pozanimale kar v bančnem sistemu, če plačo seveda prejemate na račun, ki je odprt pri njih.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.