Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Moratorij kredita

Kaj pomeni moratorij kredita?

Moratorij kredita pomeni, da so kreditojemalcu na banki odobrili določeno obdobje, ko mu ni potrebno plačevati obveznosti. Navadno gre za primer izgube službe, nenadnih finančnih izdatkov, ali kakšnih težav, ki vplivajo na plačilno sposobnost. Banka moratorij odobri, ampak to navadno ne velja za obresti, ki jih je potrebno vseeno plačevati.

V tem času se kreditojemalec ponovno postavi na noge in prične po preteku moratorija znova plačevati svoje obveznosti do banke. A da moratorij sploh stopi v veljavo, se morata prej dogovoriti obe stranki. Torej posojilodajalec in posojilojemalec, ki mora imeti na svoji strani dobre argumente. V večini primerov pa pri tem ne pride do težav.

Imam moratorij kredita a potrebujem denar

Denimo, da ste se znašli v situaciji, ko ste morali nenadoma s finančne plati poskrbeti za nekaj nujnega kar vam je onemogočilo plačevanje kredita. Z banko ste se dogovorili za 6-mesečni moratorij kredita, kljub temu pa še vedno potrebujete denar, da bi sploh uredili vse kar vas čaka.

V tem primeru lahko zaprosite za hitri kredit na mobilni banki kar preko spleta. Pred tem boste uporabili kreditni kalkulator in preverili možnosti ter obliko potrošniškega kredita. Vnesli boste znesek, ki ga želite in izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Morda boste prav na ta način rešili vse svoje težave, ki so vas presenetile.

Moratorij kredita hitro mine

Precej posojilojemalcev se zanaša na moratorij kredita, pri tem pa pozabljajo, da odobreno obdobje neplačevanja glavnice še kako hitro mine. Če posojilojemalec med tem ne poskrbi za ustrezne rešitve, ga lahko kmalu čakajo dvojne težave. Pa ostanimo pozitivni in se vrnimo k spletni banki kjer boste zaprosili za kredit.

Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate redne mesečne prihodke. Ob tem je pomembno da ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem in imate napravo z dostopom do spleta. Na banko vam namreč ne bo potrebno hoditi, saj boste vse skupaj opravili lahko kar od doma oziroma od koderkoli.

Moratorij kredita ne bo več težava

V primeru, da vam bo uspelo najeti kredit na ta način, bo moratorij kredita končno pozabljen. Lahko boste poplačali vse svoje obveznosti, nekaj denarja pa vam morda še ostane. Človek ne sme biti ves čas pod stresom, zato je pomembno da tu in tam poskrbimo tudi za kakšne lepe trenutke.

Kako in kje boste porabili denar na račun tega kredita, je vaša stvar. Nihče vam ne bo postavljal pogojev glede tega, niti ne boste kasneje rabili dokazovati kje ste zapravili denar. Celoten postopek z oddajo vloge preko spleta vam bo vzel samo nekaj minut, denar pa boste prejeli na račun še isti dan.

Naj vas moratorij kredita ne skrbi več

Kot ste videli, boste lahko že v roku 24-ih ur odpravili vse razloge za skrb in pozabili na moratorij kredita. Denar sicer navadno nakažemo že 15 minut po potrditvi kreditne vloge s strani naše finančne službe. Delujemo profesionalno in transparentno saj spadamo med najboljše mobilne banke v EU. Pohvale in priporočila naših strank nam pomenijo največ.

Postopek bo stekel zelo hitro, ob tem pa ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti, niti ne bomo zahtevali potrdila vašega delodajalca, ali obiska pri notarju. Postopek bo stekel hitro in učinkovito kar je tudi potrebno zato, da so naše stranke zadovoljne. Vlogo lahko oddate kadarkoli si to želite.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.