Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit na daljavo

Je v Sloveniji možno dobiti kredit na daljavo?

Če kaj, potem smo se ljudje v tej dobi moderne tehnologije vse skupaj navadili početi na daljavo. Nenadoma nas ne ovirajo več tisoč-kilometerske razdalje, saj jih premostimo z mobilnim telefonom ali internetom in dostopamo do informacij ter storitev od koderkoli, ter kadarkoli.

Ampak, kaj pa krediti? Je možno denimo pri nas dobiti kredit na daljavo, ne da bi za to morali kolovratiti okoli notarjev, delodajalcev in bank? JE!
Če tega še niste vedeli in vas zanima kako je mogoče tudi v Sloveniji najeti kredit na daljavo, berite dalje.

Kako je videti kredit na daljavo?

Če se najprej dotaknemo najema običajnega kredita, povejmo da je za pridobitev tega potrebno najprej nabrati kup papirjev in na koncu obiskati še svojo banko. Da bi lahko najeli hitri kredit na daljavo, tako ne pade niti na pamet. Ampak je povsem mogoče, in to vam omogočamo mi!

Kredit na daljavo pri nas namreč najamete preko spleta. Udobno zleknjeni v priljubljenem naslonjaču boste v roko vzeli pametni mobilni telefon ali katero drugo napravo s povezavo do interneta, ter obiskali našo spletno stran. Tam pa se bo vse skupaj odvilo hitreje kot bi si sami upali misliti.

Kredit na daljavo preko interneta?

Tako je. Za najem takšnega kredita boste potrebovali ob sebi zgolj osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bomo lahko nakazali denar. Poslujemo namreč zgolj z računa na račun, transparentno in pregledno, brez skritih stroškov.

In ko smo ravno pri stroških, dodajmo, da vas takšen kredit na daljavo ne bo pričakal s kakšnimi skritimi pastmi. Ker poslujemo profesionalno in pregledno, smo za vas pripravili prav poseben kreditni kalkulator, ki vam bo ves čas na razpolago.

Za kredit na daljavo nudimo tudi kreditni kalkulator

Smo resno finančno podjetje, ki se med mobilnimi bankami uvršča v sam vrh EU, poslujemo pa tudi v nekaj drugih državah po celem svetu. To nam nikakor ne bi uspelo, če s svojo storitvijo ne bi na trg prinašali tudi kvalitete in zanesljivosti.

Semkaj spada tudi poseben kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste ves čas na tekočem s stroški kredita, ne da bi vas bilo ob tem potrebno biti strah. Pri nas ne skrivamo pasti v drobnem tisku in ne prežimo na morebitno naivnost svojih strank.

Kredit na daljavo po celi Sloveniji

Ker smo mobilna banka, se spodobi, da smo dosegljivi iz kateregakoli mesta ali vasi v Sloveniji. Ker delujemo preko spleta, so vam naše storitve seveda na voljo 24 ur na dan vse dni v letu. Ponašamo se s svojim hitrim delovanjem, saj vam denar na račun navadno izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge.

Takšen kredit na daljavo, ki ga boste najeli pri nas, lahko odplačate v največ 12 mesečnih obrokih, kar pa bo zagotovo dovolj za tisto kar ste si zaželeli. Naj dodamo še, da porabe kredita nikoli ne pogojujemo in lahko z denarjem prosto razpolagate brez kakršnihkoli dokazil o tem za kaj ste ga porabili. Ko boste enkrat odplačali svoj prvi kredit, pa vam bo naslednjič na voljo še hitrejša opcija za naše redne stranke. Hitri SMS kredit!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.