Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti po novem

Krediti po novem niso več strah in trepet

Včasih je imela beseda “kredit” nekoliko strašljiv predznak saj so nas učili, da se tako zavije v napačno ulico, nakoplje težave in dolgove. A krediti po novem niso več tako slabo zapisani, saj so postali orodje v rokah marsikoga, ki si želi lepše prihodnosti. In ne zgolj to. S kreditom se lahko uresničijo tudi drobne želje.

Morda lepo potovanje, darilo presenečenja za partnerja, nov računalnik, igralna konzola, električno kolo, karkoli vam pade na pamet. Če ste bili vajeni, da so vam na bankah pogojevali kako lahko porabite svoj denar, je pri nas vse to precej drugače. In ne le namen kredita, precej drugačni od ostalih smo pri vsem.

Krediti po novem prinašajo srečo

Zapis iz naslova drži. Pri nas krediti po novem prinašajo srečo! Zato ker so tako zelo enostavni, zato, ker nimamo nerazumljivih pogojev in zato ker so hitro kot blisk. Naša mobilna banka, ki se v tem segmentu uvršča prav v vrh EU, slovi po svoji hitrosti. To pa nam omogoča dejstvo, da smo spletna banka.

Če se sprašujete kaj pomeni spletna banka, naj povemo da točno to. Nahaja se na spletu, kjer tudi opravite s celotnim postopkom najema kredita. In kot veste, se na spletu vse odvija zelo hitro in 24 ur na dan. Povsem enako velja za nas, zato vam zagotavljamo, da ne boste razočarani.

Krediti po novem enostavni

Zasluge za to da so krediti po novem enostavni, nosimo tako mi, kot moderna orodja, ki nam to omogočajo. Splet je s seboj prinesel čudeže zato ni nič nenavadnega, da se tja selijo vsi, ki lahko svoje storitve ponudijo tudi na ta način. Torej na daljavo, brez naročanja ali fizičnega obiska.

Tako boste pri nas vlogo za kredit oddali kar preko spleta na način, da boste izpolnili obrazec in ga oddali s pomočjo računalnika ali pa kar preko pametnega mobilnega telefona. Ker je ta danes že praktično v vsakem žepu, je povsem mogoče, da boste vlogo oddali med vožnjo z avtobusom ali pa s terase bližnjega lokalčka.

Krediti po novem ne prinašajo težav

Tako je. Krediti po novem prinašajo rešitve zanje. Vsi se še kako dobro zavedamo, da je v današnjem tempu življenja in ob naraščajočih stroških še kako težko kupiti kaj malega za svojo dušo, ali pa popraviti avto tisti dan, ko se pokvari. Ali pa je potrebno zamenjati pralni stroj, vplačati dopust, karkoli.

Mesečni prihodki vsega tega navadno ne omogočajo, zato je še kako dobrodošel takle hitri kredit, ki si ga lahko privoščite v naši mobilni banki na spletu. Kredit vam je za odplačilo na voljo v do 12 mesečnih obrokih, ob tem pa vam ne bo potrebno skrbeti niti za pretirano veliko dokumentacije.

Krediti po novem z minimalno dokumentacije

Kot smo že namignili, za najem kredita pri nas ne boste potrebovali kupa papirjev in zapravljati ur za njihovo zbiranje. Krediti po novem, poleg računalnika ali pametnega telefona, zahtevajo le še osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate redne prilive. Imate že pri sebi? Odlično!

Torej lahko v naslednjih nekaj minutah izpolnite in oddate kreditno vlogo. Pred tem uporabite kreditni kalkulator in si izračunajte najboljšo opcijo zase. Potem, ko boste uspešno oddali vlogo in bo ta z naše strani potrjena, lahko denar na svojem računu pričakujete že po 15-ih minutah. Včasih traja malce dlje, a nikoli več kot 24 ur.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.