Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Najugodnejši avtomobilski kredit

Kam po najugodnejši avtomobilski kredit?

Če ste se spraševali kam po najugodnejši avtomobilski kredit vam lahko tudi mi ponudimo eno možnost. Pri nas lahko sedaj najamete izredno ugoden hitri gotovinski kredit. Znani smo po tem, da smo ena vodilnih mobilnih bank s področja EU, kar pomeni da naše poslovanje poteka izključno preko spleta. Tako lahko olajšamo celoten postopek najema kredita.

Ker celoten postopek poteka preko spleta vam lahko prihranimo čas, ki bi ga sicer namenili za obisk bančne poslovalnice, poleg tega pa si lahko vse informacije natančno preberete na naši spletni banki. Najemite vaš hitri gotovinski kredit kar od doma preko vašega mobilnega telefona povezanega s spletom.

Najugodnejši avtomobilski kredit ni ovira za posojilo pri nas

Potrebujete denar pa imate v breme že v preteklosti najet sicer najugodnejši avtomobilski kredit? Pri nas vaš star kredit ni ovira, ker vam v primeru vaše finančne zmožnosti z veseljem odobrimo še naš hitri gotovinski kredit, ki bo hitro rešil vaše zagate ter se vam bo pomagal znebiti finančnih skrbi.

Zakaj hitro? Celoten postopek od oddaje vloge pa vse do nakazila denarja na vaš račun je izredno hiter. Oddaja vloge preko spleta vam vzame zgolj nekaj minut, ker nismo zahtevni z oddajo raznih dokumentacij in potrdil. Po prejemu vaše vloge pa postopek hitro obdelamo in vam denar nakažemo v roku 24 ur, velikokrat pa že po kar 15 minutah.

Je najugodnejši avtomobilski kredit res ugoden?

Do sedaj ste morda mislili, da imate najugodnejši avtomobilski kredit, pa ste ugotovili, da je mogoče dobiti posojilo še ugodneje. Ponujamo vam kreditni kalkulator s pomočjo katerega enostavno pridobite svoj informativni izračun, kjer vam že pred samim najemom kredita ponujamo natančen vpogled v celotno odplačevanje samega kredita. Enostavno vnesite želeni znesek in število obrokov vračila kredita, ter primerjajte ponudbo.

Ker pa s strankami poslujemo transparentno, vam že pred samim zaključkom postopka, oziroma že takoj v informativnem izračunu natančno predstavimo vse morebitne stroške želenega kredita. Tako se lahko izognete slabi volji, ko boste »spregledali« kaj vse dodatno najem kredita še lahko nanese.

Za najugodnejši avtomobilski kredit potrebujem poroka

Če ste za vaš najugodnejši avtomobilski kredit potrebovali poroka, vam povemo, da ga za najem hitrega gotovinskega kredita pri nas ne potrebujete. Za najem kredita smo postavili malo pogojev, zato da lahko možnost kreditiranja ponudimo skorajda vsakomur. Kredit je tako sedaj lahko dostopen tudi tistim, kateri so drugod že bili zavrnjeni.

Pogoj za pridobitev kredita je prijavljeno stalno bivališče v Republiki Sloveniji, eden izmed veljavnih osebnih dokumentov ter seveda številka vašega odprtega bančnega računa, kamor vam po zaključku postopka najema kredita denar tudi nakažemo. Da vam prihranimo dodaten čas pa od vas ne bomo zahtevali niti potrdila o zaposlitvi s strani delodajalca.

Najugodnejši avtomobilski kredit mi pripada le z dokazili o nakupu

Če ste našli najugodnejši avtomobilski kredit pa vam le-ta zaradi namembnosti pripada zgolj ob dokazilu o nakupu, vam pri nas ne pogojujemo točno določenega namena za katerega denar potrebujete. Če vam je za nakup novega avtomobila morda zmanjkalo nekaj malega, ali pa bi si pokrili stroške registracije in zavarovanja potem vam ne bomo stali na poti.

Ker pa želimo z vsemi sodelovati tudi v prihodnje, vsem rednim plačnikom, ki so pri nas že odplačali kredit odpiramo mesto na posebnem seznamu. Ta seznam omogoča vsem vpisanim še enostavnejši najem kredita preko opcije »SMS kredit, kar pomeni, da boste od sedaj naprej kredit lahko najeli zgolj z SMS sporočilom.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.