Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Pogoji za stanovanjski kredit

Kakšni so pogoji za stanovanjski kredit?

Pogoji za stanovanjski kredit se razlikujejo od banke do banke. Sploh ni nujno, da boste na vseh dobili ven enake številke, zato je seveda ključnega pomena, da preverite karseda veliko različne ponudbe. Čeprav gre pri stanovanjskih kreditih navadno za precej visoke zneske, pa se nemalokrat zgodi, da ti vseeno niso dovolj.

Morda v prvi vrsti za stanovanje že, ampak kaj potem, ko zmanjka za osnovne reči, ali pa za opremo, kakšno obnovo, ali pa kaj drugega kar je prav tako nujno? V tem primeru vam ponujamo super rešitev, ki jo dobite v naši mobilni banki na spletu. Do dodatnega denarja lahko pridete še danes.

Pogoji za stanovanjski kredit ne vplivajo na nas

Pogoji za stanovanjski kredit na banki kjer ste (ali boste) najeli stanovanjski kredit, ne vplivajo na naše odločitve. Kljub temu, da morda kredit na drugi banki že odplačujete, lahko pri nas zaprosite za novega. Če vam to dopuščajo vaši mesečni dohodki, ne vidimo težav v tem. Zelo enostavni pa so tudi preostali naši pogoji.

Za začetek povejmo, da vam ne bo potrebno skrbeti za kakšno pretirano dokumentacijo saj boste za najem kredita pri nas potrebovali samo osebni dokument in številko svojega bančnega računa kamor prejemate mesečne prilive. Ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi niti ne kakšne notarske overitve ali poroka, ki bi jamčil za vas.

Pogoji za stanovanjski kredit so drugačni od naših

Kot ste lahko ugotovili se pogoji za stanovanjski kredit močno razlikujejo od naših. Ob vsem tem pa boste do denarja pri nas prišli tudi nadvse hitro. Potem, ko boste enkrat zadovoljni z izračunom kredita, do katerega si boste pomagali z našim kreditnim kalkulatorjem, boste v le nekaj minutah izpolnili kreditno vlogo.

To boste storili s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona ter spletne povezave. Ko bo vloga pri nas preverjena in potrjena, boste najpogosteje nakazilo z naše strani prejeli že po 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur. O tem kako si izračunati svoj kredit s pomočjo kreditnega kalkulatorja pa v nadaljevanju.

Pogoji za stanovanjski kredit in kreditna sposobnost

Jasno je, da pogoji za stanovanjski kredit zahtevajo tudi kreditno sposobnost, katere pa v naši mobilni banki ne preverjamo. Naše postopke smo popolnoma optimizirali in skrajšali na najbolj osnovno raven kar je mogoče. Prav zato boste pri nas do denarja prišli tako zelo hitro. Pa povejmo še nekaj malega o kreditnem kalkulatorju.

Najdete ga na naši spletni strani in vanj vnesete zgolj želen znesek kredita in izberete do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Izračun, ki bo sledil, vam bo transparentno predstavil prav vse potrebne podatke, vključno z vsemi stroški in vam tako zelo olajšal nadaljevanje. Nikoli ničesar ne skrivamo v drobnem tisku.

Pogoji za stanovanjski kredit so zapleteni

Pogoji za stanovanjski kredit znajo biti kar zahtevni, drži. Zato pa smo vsaj mi postopek pridobitve kredita za svoje stranke močno olajšali. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, boste lahko v vsakem trenutku izpolnili kreditno vlogo in še isti dan prejeli nakazilo na svoj račun.

Dobrodošli vsi slovenski državljani s stalnim prebivališčem in rednimi prihodki. Povsem nepomembno je ali ste komitent te ali one banke in ali na kateri od teh že odplačujete kakšen kredit. Na voljo smo vam 24 ur na dan, kreditne vloge pa obravnavamo po zelo hitrem postopku kar nam omogoča, da smo vaš idealen finančni partner.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.