Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Stanovanjski kredit za mlade

Je stanovanjski kredit za mlade utopija?

Stanovanjski kredit za mlade ni utopija, je pa seveda ena bolj realnih možnosti za nakup svojega stanovanja. Mlade družine dandanes težko pridejo do lastniškega stanovanja, če tega morda ne podedujejo, ali pa jim pri nakupu ne pomagajo starši. Naslednji korak so seveda različni stanovanjski krediti.

Pri teh pa vemo, da je v zraku kar nekaj dilem. Kakorkoli, če takšni mladi družini uspe s pridobitvijo kredita, se nemalokrat pripeti, da je denarja morda ravno dovolj za nakup ali pa celo nekoliko premalo. Kaj storiti v takšnem primeru in kako poskrbeti, da ostane še nekaj denarja za nujne reči, položnice, morda prenovo, ali pohištvo?

Stanovanjski kredit za mlade je lahko dober začetek

Če ste se našli v zgornjem opisu potem veste o čem govorimo. A stanovanjski kredit za mlade je lahko dober začetek, ki ga je moč nadgraditi s kreditom drugje. Ste menili, da kaj takšnega ni mogoče, ker bi že odplačevali en kredit? No sedaj je! Na voljo vam je prav posebna mobilna banka na spletu, ki poskrbi tudi za to.

Ne glede na to, da morda že imate kredit, ali pa se obremenjujete s tem katere banke komitent ste, boste vedno dobrodošli na naši mobilni banki. Med pogoje za najem kredita pri nas namreč ne naštevamo obstoječih kreditov ali zvestobo določeni banki.

Nadgradite stanovanjski kredit za mlade

Če vam stanovanjski kredit za mlade zadostuje ravno za nakup stanovanja, vi pa si želite še nekaj zraven, ste pristali na pravem naslovu. Obiščite našo mobilno banko na spletu in preverite o čem govorimo. Če ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi prihodki, potem bo to že nekako dovolj za nas.

Kar ste prebrali drži. Za najem kredita v naši mobilni banki namreč ne boste potrebovali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa na katerega prejemate redne prilive. Brez potrdila o zaposlitvi in brez obiska notarja. Še več. V resnici vam ne bo potrebno obiskati nikogar drugega razen našega spletnega naslova.

Stanovanjski kredit za mlade je super

Če vam je uspelo urediti stanovanjski kredit za mlade, ste že na pravi poti do svojega lastniškega stanovanja. Sedaj pa dovolite nam, da poskrbimo še za udobno opremo tega novega bivališča, novo belo tehniko, ali pa zgolj lepo potovanje, na katerem bosta s partnerjem proslavila ta nakup. Prihodnost bo takoj lepša.

Kot so enostavni naši pogoji, je enostavna tudi oddaja kreditne vloge. Za njeno izpolnjevanje boste potrebovali samo nekaj minut svojega časa, pri čemer boste lahko uporabili računalnik, tablico, ali pa kar svoj pametni mobilni telefon s povezavo do spleta. Preprosto, pregledno in enostavno, da bi bilo že zares težko še bolj.

Stanovanjski kredit za mlade in še nekaj malega zraven

Če želite stanovanjski kredit za mlade in še nekaj malega zraven, boste to tudi dobili. Kredit v naši mobilni banki vam nakažemo v roku 24-ih ur od prejema in potrjene kreditne vloge s strani naše finančne službe. V resnici pa denar nakažemo še precej prej. Ne bodite presenečeni, če se to zgodi že po 15-ih minutah.

Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU in smo na to še kako ponosni. Pred oddajo vloge za kredit boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja prejeli vse potrebne informacije o kreditu in zajetih stroških. Nikoli se ne skrivamo v drobnem tisku saj si želimo, da so naše stranke zadovoljne.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.