Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Revolving kredit

Vzel bi revolving kredit

Če ste premišljevali in gledali za revolving kredit upamo, da ste se dobro pozanimali o čisto vseh prednostih in lastnostih takega kredita. Pri naši mobilni banki pa vam nudimo najem hitrega gotovinskega kredita s katerim lahko lažje preskočite morebitne finančne ovire. Če ste za ugoden in hitro nakazan gotovinski kredit potem berite dalje.

Ker se svet stalno modernizira in vedno več storitev prehaja iz fizične oblike poslovanja na internetno, smo se tudi mi odločili za ta korak in postali ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU. Naše storitve ponujamo izključno preko spleta tako da ne potrebujete več osebno obiskovati bančnih poslovalnic.

Imam informativni izračun za revolving kredit

Informativni izračun za revolving kredit ste že pridobili, sedaj pa bi radi primerjali ponudbo s še kakšnim hitrim gotovinskim kreditom. Pri naši mobilni banki je na voljo kreditni kalkulator s katerim preprosto pridete do informativnega izračuna, ki vam bo pomagal pri končni odločitvi z izbiro vrste kredita in ponudnika.

V kreditni kalkulator zgolj vnesite vaš znesek, ki ga potrebujete ter število mesečnih obrokov v katerih bi lahko vrnili posojilo brez težav. Na voljo vam je do 12 mesečnih obrokov po vaši izbiri. Ker pa z vami želimo poslovati transparentno, vam lahko zagotovimo, da boste v vašem informativnem izračunu seznanjeni s celotnimi stroški kredita.

Pogoji za revolving kredit

Kot so za revolving kredit postavljeni določeni pogoji, tako so tudi za najem našega hitrega gotovinskega kredita. Verjamemo pa, da so postavljeni pogoji zelo lahko dostopni vsem, saj ne vsebujejo klasičnih preprek pri katerih se po navadi ustavi vaš postopek najema kredita. Tako smo lahko najem posojila omogočili skorajda vsem. Za najem kredita morate torej izpolnjevati zgolj nekaj osnovnih pogojev.

Za nakazilo denarja po uspešno zaključenem postopku pridobivanja kredita, boste seveda potrebovali že odprt bančni račun. Vaše stalno prebivališče mora biti prijavljeno v Republiki Slovenije, za identifikacijo pa boste potrebovali tudi enega izmed veljavnih osebnih dokumentov kot sta osebna izkaznica ali potni list.

Revolving kredit ali gotovinski kredit?

Ali boste vzeli revolving kredit ali katerega koli drugega je seveda vaša osebna odločitev. V primeru, da se boste odločili najeti hitri gotovinski kredit pri nas, bo celoten postopek zelo preprost saj bo potekal izključno preko spleta. Potrebujete torej zgolj računalnik, ali eno izmed vaših pametnih naprav in dostop do interneta.

Izpolnjevanje vloge vam ne bo vzelo več kakor zgolj nekaj kratkih minut, zato lahko za kredit zaprosite od doma, med vožnjo z avtobusom ali vlakom, ali pa kar med odmorom za malico v službi. Prav tako od vas ne bomo zahtevali, da prinesete ogromnega števila potrdil kot je na primer potrdilo delodajalca o redni zaposlitvi.

Revolving kredit me ne zanima

Če ste se dokončno odločili, da revolving kredit ni primeren za vas in bi radi najeli naš hitri gotovinski kredit potem ste skorajda zagotovo že imeli čas izpolniti vlogo in jo oddati. Po prejemu vloge vam postopek čim hitreje zaključimo in denar nakažemo takoj. Do nakazila denarja lahko mine zgolj 15 minut, največ pa 24 ur.

Po prejemu denarja, tega lahko zapravite ali investirate tja kamor si vi najbolj želite. Za razliko od nekaterih ostalih ponudnikov kreditov, mi ne prodajamo namenskega kredita in od vas ne bomo zahtevali dokazil o namembnosti kredita. Zato lahko denar zapravite za počitnice, za novo pohištvo ali pa za modne nakupe.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.