Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Študentski kredit

Potrebujete študentski kredit?

Prav nič poredko se ne zgodi, da študentje iščejo študentski kredit. Če kdo misli, da so študentska leta zgolj polna zabave in brezbrižnega pohajkovanja se še kako moti. Študentje nemalokrat ob študiju še trdo delajo, da si lahko plačajo stroške povezane s šolanjem. Največkrat gre v tem primeru za najem sobe ali stanovanja.

Ker pa te reči niso poceni, še posebej, če je potrebno takšno stanovanje opremiti, potem je jasno, da se kaj hitro pojavijo prve finančne težave. Starši največkrat žal ne zmorejo prevzeti celotnega bremena na svoja pleča, zato jim njihovi otroci pomagajo s študentskim delom. Nekateri pravzaprav vse stroške prevzamejo popolnoma nase.

Študentski kredit ni nič nenavadnega

Študent, ki si želi dobre izobrazbe, v želji po večjih možnostih za dobro službo, se zaveda odrekanja in trdega dela. Le na ta način lahko normalno funkcionira in se uči. Prav zato študentski kredit sam po sebi ni nič nenavadnega in je nekaj povsem običajnega. Študentje so mladi in tisti delovni ga zmorejo tudi odplačati.

Ne glede na to za kaj študent potrebuje kredit, pa je verjetno eno najpogostejših vprašanj, kako do njega. Ali ga sploh lahko kje dobijo in kakšni so pogoji za najem. Lahko vam sporočimo veselo novico in sicer to, da lahko za kredit zaprosite takoj, realiziran pa bo še danes.

Študentski kredit v 24-ih urah

In ne le to, da študentje lahko zaprosite za študentski kredit, pač pa bo ta tudi super hitro realiziran. To pomeni, da bo od oddane in potrjene vloge, do nakazila na vaš račun minilo največ 24 ur. Se sprašujete kje, kako? ! Vse povemo v nadaljevanju, dodajmo pa še da veliko dokumentacije ne boste potrebovali.

Študentje so mladi ljudje, ki vedo kaj je internet. Prav zato vas bo novica o tem, da gre dejansko za kredit preko spleta, še bolj navdušila. Ne bo vam namreč treba na banko, niti prositi delodajalca za kakšno potrdilo, prav tako vas ne bomo pošiljali k notarju.

Je to najhitrejši študentski kredit?

Verjetno bo kar držalo, a o hitrosti se prepričajte kar sami. Študentski kredit boste najeli namreč kar od doma ali pa na poti s pomočjo pametnega mobilnega telefona. Potrebujete samo še povezavo do spleta in izpolnjevanje vloge se lahko prične. Ne bo zapleteno, vzelo pa vam bo samo nekaj minut.

Ko boste vlogo izpolnili in oddali, jo bo naša finančna služba preverila in potrdila, če bo vse v redu. Že v naslednjih 15-ih minutah pa lahko pričakujete izplačilo na vaš bančni račun. Morda v določenih primerih traja nekoliko dlje, a nikoli več kot 24 ur. Torej več kot dovolj hitro za vaše potrebe.

Dokumentacija za študentski kredit

Vas zanima katere dokumente boste potrebovali za študentski kredit? Nič kaj dosti. Kot smo že omenili brez potrdila delodajalca in brez notarja. Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa. Pred oddajo vloge boste svoj kredit izračunali in preverili s pomočjo kreditnega kalkulatorja na naši spletni strani.

Ta vam bo na transparenten način prikazal prav vse zajete stroške in zneske posameznega obroka. Tudi število slednjih si boste izbrali sami, na voljo pa jih imate do 12. Smo ena vodilnih bank v EU na tem področju zato ste lahko popolnoma prepričani, da vas ne bomo razočarali. Na voljo smo vam kar 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.