Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za stanovanje

Vas muči kredit za stanovanje?

Ena od prelomnic v življenju vsakega od nas je zagotovo neodvisnost. Neodvisnost pomeni lastno stanovanje, a to je precej drago zato ni redko, da se v mislih znajde tudi kredit za stanovanje. Neodvisnost od staršev, ali pa, če hočete, kasnejša ne glede na razlog, ki do tega privede.

Če ste na tej točki, ki smo jo opisali in se pripravljate na nakup stanovanja, potem vam svetujemo, da vsekakor pozorno prečešete bančni trg in preverite raznoliko ponudbo vseh kreditov. In naj vam ne bo hudo, če določen kredit ne bo izpolnjeval vaših želja v celoti. Tudi v tem primeru obstajajo določene rešitve.

Je kredit za stanovanje nekoliko preskromen?

Denimo, da ste se namenili kupiti stanovanje, dostavili vse mogoče papirje in dokazila v upanju, da dobite kredit za stanovanje. Potem pa se zgodi, da je končna številka nekoliko premajhna glede na vse vaše želje. Za stanovanje bo morda dovolj, kaj pa ostalo? Oprema, stroški selitve, bela tehnika in podobno.

Vedeti morate, da vse še ni izgubljeno. Tu smo mi in naša mobilna banka, ki utegne rešiti vse vaše težave. Svojim strankam namreč nudimo zelo ugodne kredite na do 12 mesečnih obrokov, pri čemer pa smo zelo ustrežljivi tudi pri izpolnjevanju pogojev. Od vas zares ne bomo zahtevali veliko. Le nekaj minut vašega časa.

Kaj pa če kredit za stanovanje že imam?

Tudi v primeru, da kredit za stanovanje že imate in ga odplačujete, lahko še vedno pridete do nekaj dodatnega denarja. Nas namreč ne moti, če odplačujete dva kredita, dokler to seveda zmorete. Prav zato je edino pomembno, da so vaši mesečni prilivi redni in zadostujejo vsem mesečnim stroškom, ki jih imate.

Vse kar boste za najem kredita pri nas potrebovali, so naslednje reči. Osebni dokument, ki dokazuje, da ste državljan Republike Slovenije, številka bančnega računa kamor prejemate prilive in računalnik, tablica, ali pa zgolj pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Ter seveda nekaj minut vašega časa. Čisto nič drugega ne boste potrebovali.

Torej kredit za stanovanje ne bo ovira?

Nikakor ne! Ne to, da kredit za stanovanje že imate, kot tudi ne dejstvo katere banke komitent ste. Pri nas smo odprtih rok za prav stranke, ki so komitenti različnih bank in kot vidite, celo do takšnih, ki kakšen kredit že imajo. Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU, na kar smo še posebej ponosni.

Naše storitve so nadvse transparentne in vedno delamo pošteno, ter v duhu dobrih odnosov s svojimi strankami. Kreditojemalci na naši banki so vedno znova nadvse zadovoljni in nas rade volje priporočijo naprej svojim znancem, sorodnikom in prijateljem. Osrečuje pa tudi dejstvo, da vam za najem kredita ne bo potrebno hoditi nikamor.

Po kredit za stanovanje je treba na banko

Že res, da je treba po kredit za stanovanje na banko in je potrebno s seboj prinesti kar nekaj papirjev. Pri nas vam tega ne bo treba. Ne hoditi k nam in ne iskati veliko dokumentov. Ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, kot tudi ne notarske overitve. Na ta način boste prihranili tako na času kot denarju.

Pa še nekaj. Preverjali ne bomo niti vaše kreditne sposobnosti! Vse kar vam ostane je, da obiščete našo spletno stran, uporabite kreditni kalkulator in izpolnite ter oddate kreditno vlogo. Že v naslednjih 15-ih minutah pa lahko pričakujete nakazilo na svoj račun. Najkasneje v 24-ih urah, a tudi to bo verjetno super razveseljiva novica.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.