Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Ekspres kredit

Hitri kredit ki mu lahko rečete tudi ekspres kredit

Navajeni smo živeti hitro, udarno, biti na več mestih hkrati in zadovoljiti različne potrebe. Tako svoje kot tudi potrebe in zahteve ljudi, ki so v verigi poveljevanja nad nami. Ampak na koncu vse prevečkrat zmanjka časa, pa tudi denarja. Takrat potrebujete ekspres kredit. Ampak kam se obrniti ponj?

Če ste že slišali za hitri kredit, ki ga ponuja veliko bank, ali pa bili nad njihovo hitrostjo morda že razočarani, vam lahko obljubimo, da nad nami ne boste. Smo mobilna banka, ki sodi v sam vrh EU in svoje stranke vedno znova osupne s svojimi ekspresnimi storitvami. Si želite bliskovite izkušnje? Dobrodošli!

Kam po ekspres kredit?

Če je vaša želja najti ekspres kredit, potem bo najbolje, da se ponj odpravite na splet. Tam se namreč vse odvija najhitreje in zato smo tam tudi mi. Naša mobilna banka deluje na spletu in vam je na dosegu rok pravzaprav 24 ur na dan. Kadarkoli pomislite na kredit, ali pa se znajdete v škripcih, smo tam za vas.

Vse kar potrebujete za obisk naše banke je računalnik, ali pa kar vaš pametni mobilni telefon in dostop do spleta. Nobenih digitalnih certifikatov, ali večjega kupa dokumentacije ne boste potrebovali. Preverite našo ponudbo in si pomagajte z izjemnim kreditnim kalkulatorjem v le nekaj klikih.

Ekspres kredit po meri

Kreditni kalkulator lahko uporabite za to, da si izračunate svoj ekspres kredit po meri. To pomeni da boste vanj vnesli želen znesek kredita in izbrali ustrezno število mesečnih obrokov za odplačilo. Na voljo jih imate 12, izbira pa je popolnoma na vaši strani. V končnem izračunu bodo zajeti tudi vsi stroški kredita.

Delujemo pošteno in transparentno, ker želimo ohranjati dober odnos z našimi strankami. Kljub spoštovanju veljavne zakonodaje na področju posojilništva, pa vam lahko ponudimo storitev kakršne ne boste deležni nikjer drugje. Za najem kredita pri nas boste potrebovali le nekaj minut in zares malo dokumentacije. Praktično skoraj nič. Vas zanima?

Kakšne papirje potrebujem za ekspres kredit?

Kot rečeno, boste za ekspres kredit pri nas potrebovali zelo malo papirjev. Zgolj osebni dokument in številko bančnega računa, če smo natančni. Torej, brez potrdila vašega delodajalca o zaposlitvi in brez obiska notarja za overitev pogodbe. Prav tako pa pred najemom kredita ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti!

Kredit boste lahko najeli od doma, iz službe ali pa med uživanjem v kavi na opoldanskem soncu. Če imate pri sebi pametni mobilni telefon, osebni dokument in številko tekočega računa, bo to dovolj. Kar preko spleta boste izpolnili in oddali kreditno vlogo, katero bodo nato preverili v naši finančni službi in jo tudi potrdili, če bo ustrezna.

Kako hiter je ekspres kredit?

Ekspres kredit ne bi bil vreden tega naziva, če ne bi bil zares hiter. Ko bo vaša kreditna vloga potrjena, vam bomo denar na račun nakazali navadno že po 15-ih minutah. V nekaterih primerih traja nekoliko dlje, a nikoli ne več kot 24 ur. Verjamemo, da bo to dovolj ekspresno za vas.

Lahko ste popolnoma brez skrbi, saj svoje storitve ponujamo že kar nekaj časa, za nami pa stoji ogromno zadovoljnih strank, ki nas z veseljem priporočajo svojim sorodnikom, znancem in prijateljem. Postanite tudi vi del te velike skupnosti in še danes uživajte v zapravljanju svojega denarja za karkoli si boste želeli.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.