Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Stanovanski kredit

Kam po stanovanski kredit

Pomembne odločitve zaznamujejo življenje posameznika. Odraščanje, izobrazba, zaposlitev, avtomobil, stanovanje. Vse to je videti kot korak za korakom, a niti slučajno ni tako zelo enostavno. Še posebej nakup nepremičnine je zahteven projekt zato največkrat pomislimo na stanovanski kredit, preden se lotimo resnega iskanja našega novega doma.

A navkljub redni zaposlitvi in nekaj prihrankom, se vse prevečkrat izkaže, da nakup stanovanja vendarle ni tako zelo enostaven. Kot zanalašč na banki vedno nekaj malega zmanjka. Gre za veliko odrekanja, leta prihrankov, zaposlitve in nato ugotovimo, da še vedno nekaj manjka. V takšnih primerih boste veseli prav posebne mobilne banke o kateri bomo pisali tokrat.

Stanovanski kredit dopolnite preko spleta

Danes je domala vse mogoče najti na spletu. Informacije, zabavo, delo, pa tudi posojila. Prav zato si boste z veseljem ogledali našo ponudbo, ki bo zlahka dopolnila vaš stanovanski kredit. Posojila pri nas nudimo pod sila ugodnimi pogoji, zato vas ni treba biti strah, da jih morda ne bi izpolnjevali.

Od vas ne bomo zahtevali veliko dokumentacije. Pravzaprav, nič drugega razen osebnega dokumenta in številke bančnega računa. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarske overitve in brez mukotrpnega iskanja poroka, ki naj bi jamčil za vas. In tudi to še ni vse. Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Odlično kajne?

Kaj pa če stanovanski kredit že imam?

Tudi v primeru, da stanovanski kredit že imate, boste lahko pri nas najeli še enega. Seveda je pomembno, da vam to omogoča vaše finančno stanje in prilivi, ki jih redno prejemate na svoj bančni račun. V kolikor imate ta del pokrit, mi ne vidimo nobenih težav. Prav tako lahko pri nas do kredita pridejo komitenti različnih bank.

Recimo, da ste pred časom najeli kredit, kupili stanovanje, ali hišo, morda poslovni prostor, sedaj pa ugotavljate, da bi bilo dobro kaj prenoviti ali na novo opremiti. Ker denar seveda ne raste na drevesu in, ker ste svoj kredit že potrošili, verjetno počasi že obupujete.

Stanovanski kredit je zgodovina

Prav nič vam ni treba obupavati. Vaš stanovanski kredit bo z obiskom naše mobilne banke na spletu, postal zgodovina. Kar od doma, ali pa iz pisarne boste stopili skozi naša vrata na spletu. Pri tem uporabite računalnik, tablico, ali pa kar svoj pametni telefon. Vzemite si nekaj minut prostega časa, to bo pa tudi vse.

Za začetek uporabite kreditni kalkulator in izračunajte svoj kredit. Vnesite končni znesek kredita in izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Tako. Pred vami so vsi podatki o kreditu, vključno z vsemi zajetimi stroški. Naslednji korak je zgolj še izpolnjevanje in oddaja kreditne vloge. Le še nekaj minut ste oddaljeni od denarja.

Stanovanski kredit ne bo na poti

Ugotovili smo, da vam stanovanski kredit ne bo na poti, kot tudi, da so pri nas dobrodošli pravzaprav vsi slovenski državljani in državljanke s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi dohodki. Tako, le v nekaj minutah boste oddali svojo kreditno vlogo, medtem, ko bo v naslednjih minutah naša finančna služba le to preverila in potrdila.

V primeru, da je vse v redu, boste nakazilo prejeli že v naslednjih 15-ih minutah, ali najkasneje v 24-ih urah. Le kako navdušujoče je to? Do denarja hitreje kot od službe do doma. Ponosni smo, da spadamo v sam vrh EU mobilnega bančništva in da je naša storitev ena izmed najhitrejših na trgu.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.