Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditna kartica

Kaj sploh je kreditna kartica?

Ste vedeli, da kreditna kartica dejansko ne pomeni kredita? Nekateri potrošniki si žal tovrstne kartice predstavljajo nekoliko napačno. Kartica sicer na nek način kreditira opravljen nakup, a ne dlje kot do naslednjega mesečnega obračuna. Takrat je potrebno zapravljeni znesek poravnati v celoti. Ste upali na kaj boljšega? Verjetno res.

Lahko pa vam v tem primeru svetujemo, da namesto kreditne kartice najamete raje kredit, ki bo razdeljen na določeno število enakomernih obrokov, kar bo vsekakor olajšalo vaš nakup. Ena od možnosti je lahko nadvse ugoden kredit na naši mobilni banki, kjer od vas ne bomo zahtevali prav veliko dokumentacije in dodatnih pogojev.

Kreditna kartica je polna kaj sedaj?

Tudi to je eden izmed razlogov, zakaj naše stranke sploh obiščejo našo mobilno banko na spletu. Sprva jim življenje olajša kreditna kartica, ki pa je na žalost kmalu prazna, celoten znesek pa v plačilo zapade že naslednji mesec. Včasih pride tako, da se ljudje ne morejo kosati z vsemi nakopičenimi stroški in takrat se obrnejo po pomoč.

Mi smo tu zanje in za vas kar 24 ur na dan. Smo mobilna banka, ki v svojem poslu sodi v sam vrh EU in z veseljem prejema pohvale in nadaljnja priporočila s strani svojih strank. Če ste se znašli v podobni situaciji ali pa morda šele tuhtate, da bi zahtevali kreditno kartico, pomislite ali ne bi bilo morda bolje najeti hitrega kredita.

Kreditna kartica je kratkoročna pomoč

Lahko bi rekli, da zelo kratkoročna. Gre namreč za obdobje enega meseca, navadno pa seveda še manj, saj boste nakup opravili v določenem obdobju, zapravljen znesek pa boste morali poravnati že ob prihodnjem obračunu, ki je lahko za naslednjim ovinkom. Naj kreditna kartica služi za občasne nakupe preko spleta.

Pomislite, ali ne bi raje najeli kredita, ki se realizira v roku 24-ih ur in vam je na voljo takoj, ter brez pogojevanja s strani banke. Prav tako vam tega kredita ne bo potrebno vrniti v celoti že naslednji mesec, pač pa ga boste odplačevali po obrokih in sicer na toliko obrokov kolikor si jih boste izbrali sami. Na voljo jih je kar 12.

Kreditna kartica je včasih slaba tolažba

Kar nekaj primerov smo že imeli, ko se je potrošnik zaradi pomanjkanja časa zatekel v nakup na način, da je bila plačilo sredstvo njegova kreditna kartica. Ker je nakup opravil teden dni pred naslednjim obračunom, se je znašel v velikih škripcih, saj denarja za plačilo ni imel.

Tudi v takšnih primerih je lahko še kako dobrodošel kredit, ki ga najamete na naši mobilni banki. Se sprašujete zakaj? Enostavno boste odplačali dolg, ki ga imate na kartici in s preostankom denarja počeli kar vas bo volja. Za nameček pa vas naslednji mesec ne bo čakalo plačilo celotnega kredita, pač pa le plačilo enega izmed obrokov.

Kreditna kartica naj služi za vsak slučaj

Če odplačate znesek za katerega vas bremeni vaša kreditna kartica, lahko kartico sicer tudi vrnete, da vas ne bi še kdaj slučajno premagala želja po kakšnem hipnem nakupu. Lahko pa jo imate “za vsak slučaj” v denarnici še naprej, saj vam lahko v določeni situaciji resnično pomaga iz zagate, ali pri kakšnem spletnem nakupu.

Pa povejmo še, da za kredit v naši mobilni banki ne boste potrebovali veliko reči. Osebni dokument in številka bančnega računa bosta dovolj. Ob tem pa vam ne bo treba ne na banko, k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi ali k notarju. Celoten postopek boste uredili od doma s pomočjo računalnika, ali celo preko pametnega telefona. Sploh še gre bolj enostavno!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.