Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Leasing ali kredit

Vzeti leasing ali kredit?

Ali boste vzeli leasing ali kredit je seveda čisto vaša odločitev. Vsak izmed njiju ima svoje prednosti kot tudi svoje slabosti. Za lažjo odločitev pa vam mi ponujamo hitri kredit. Smo ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU, zato vam zagotavljamo lažje poslovanje kar preko mobilnih naprav. Naš namen je strankam omogočiti lažji dostop do posojila.

Po našem skromnem mnenju je malo bank, ki vam omogočajo tako hitro sklenjen in ugoden kredit. Večina izmed naših strank je s sodelovanjem tako zelo zadovoljna, da se z veseljem vračajo k nam, poleg tega pa nas priporočajo svoji družini, znancem in prijateljem, ki se potem obrnejo na nas.

Leasing ali kredit in kakšna je razlika?

Če želite vzeti leasing ali kredit je lahko nekaj ključnih razlik. Verjetno je že večina izmed vas kupovala nov avto in je zaradi nezmožnosti kreditiranja vzela leasing. V navadi je da prodajalci vozil v primeru nakupa preko leasinga od vas zahtevajo tudi polog, ki znaša vnaprej določen delež nakupne vrednosti vozila.

Naj omenimo, da v primeru leasinga vi niste uradni lastnik avtomobila. V izogib temu lahko vaš novi avto plačate s pomočjo našega kredita lahko pa vam naš hitri kredit služi kot polog. Preverite možnosti z našim kreditnim kalkulatorjem, kjer zgolj vnesete znesek posojila in število obrokov ter pridobite svoj informativni izračun.

Odplačal bi svoj leasing ali kredit

Če želite odplačati svoj leasing ali kredit predčasno, potem lahko sedaj to storite tudi s pomočjo hitrega kredita, ki ga lahko dobite pri naši banki. Ko ste enkrat dobili informativni izračun kredita s pomočjo našega kreditnega kalkulatorja potem lahko oddate vlogo, ki vam vzame zgolj nekaj kratkih minut in jo izpolnite kar od doma ali službe.

Potrebujete zgolj dostop do spleta preko ene od vaših pametnih naprav in se prijavite za kredit. Od sprejema vloge pa do izplačila denarja na vaš račun lahko mine zgolj 15 minut, nikoli pa več kakor 24 ur. To pomeni, da je že najkasneje jutri lahko vaš stari kredit ali leasing preteklost.

Kaj vzeti glede na namen nakupa, leasing ali kredit?

Ali boste vzeli leasing ali kredit je seveda tudi odvisno od tega kaj boste kupili oziroma kakšen način plačila ponuja prodajalec. Pri nas lahko svoj kredit vzamete ne glede na to kako ga boste potrošili. Ali bo šel za nakup nove dnevne sobe, za poplačilo starih dolgov ali pa za boljše letne počitnice je nam vseeno.

Želimo biti pošteni in le to, da ste sam svoj gospodar svojega denarja in ga porabite tam kjer ga najbolj potrebujete. Zato vam v nobenem primeru za najem kredita pri nas ne bomo postavljali pogojev z dokazovanjem namena porabe vašega denarja. Ne želimo vam stati na poti do uresničitve vaših želja.

Obroki za leasing ali kredit

Ker vemo, da so obroki za leasing ali kredit lahko zelo visoki in pomenijo ogromen dodaten strošek kredita, vam lahko zaupamo še nekaj. Eno izmed načel naše banke je, da z našimi strankami poslujemo korektno in transparentno. To pomeni, da bodo vaši celotni stroški kredita znani že pred najemom samega kredita.

To pa še ni vse. Za vse tiste, ki boste pri nas odplačali svoj prvi kredit najet pri naši banki, vam ponujamo še eno ugodnost. Imamo namreč poseben seznam naših rednih zadovoljnih strank s katerim vam lahko ponudimo tudi storitev »SMS kredit«. To pomeni, da boste lahko vaše naslednje posojilo naročili še hitreje in sicer kar preko SMS sporočila.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.