Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Predčasno odplačilo kredita

Kako opraviti predčasno odplačilo kredita?

Predčasno odplačilo kredita ni seveda nič posebnega, če ima človek denar zanj. Kaj pa če tega denarja ni, a bi kredit kljub temu radi odplačali in morda najeli novega. Potem je najboljša možnost, da najamete nov kredit s katerim poplačate starega in ga vzamete toliko, da vam še nekaj denarja ostane.

Če pri svoji banki te možnosti ne vidite, lahko poizkusite pri nas, saj smo s svojimi enostavnimi pogoji zelo dostopni vsem. V naši mobilni banki lahko najamete kredit na do 12 mesečnih obrokov in z njim storite karkoli vas je volja. Poplačate star kredit, morda kupite motor, ali pa se odpravite na križarjenje.

Predčasno odplačilo kredita v enem dnevu

Smo zelo posebna mobilna banka, ki deluje preko spleta. Že samo to dejstvo vam omogoča, da do denarja za predčasno odplačilo kredita pridete izjemno hitro in poceni. Izpolnjevanje in oddaja kreditne vloge pri nas vam bo vzela le nekaj minut, k nam pa vam ne bo potrebno hoditi.

Prav tako vas ne bomo pošiljali kam drugam. Tako na primer ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, ali pa kakšnega overjenega dokumenta od notarja. Tudi na poroka lahko pozabite, preverjali pa ne bomo niti vaše kreditne sposobnosti. Do kredita pri nas boste prišli ekspresno hitro. Navadno denar izplačamo po 15-ih minutah od potrjene vloge, najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Predčasno odplačilo kredita je mogoče

Seveda je predčasno odplačilo kredita mogoče, če vam to možnost posojilodajalec nudi. Navadno je to kar povsod, kar tudi zmanjša končne stroške kredita, a ni nujno, da vam bodo tak kredit odobrili na banki kjer ta kredit odplačujete. Ne glede na to pa boste verjetno z veseljem preverili našo ponudbo.

Celoten postopek najema kredita smo tako zelo optimizirali, da boste pri nas za najem kredita potrebovali minute in ne ur ali dni. Še ena od posebnosti naše banke pa tiči v dejstvu, da vse opravite na daljavo. Potrebovali boste le računalnik, tablico ali pa kar pametni mobilni telefon z dostopom do spleta.

Hitro predčasno odplačilo kredita

Predčasno odplačilo kredita boste tako uredili nadvse hitro in brez nepotrebnih komplikacij. Za začetek vas vabimo, da obiščete našo mobilno banko in uporabite priročen kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli želen znesek kredita, izbrali število obrokov za odplačilo in preverili končni izračun. Pri tem pa povejmo, da bo ta zajemal popolnoma vse stroške kredita.

Pri nas ni skrivanja pasti v drobnem tekstu, ali pogojev in zahtev, ki bi jih morali naknadno izpolniti. Želeli smo približati bančne storitve prav vsem državljanom Republike Slovenije, zato smo na voljo prav vsem, ki imajo redne mesečne prilive, ne glede na to katere banke komitenti so. Prav tako imate v teku lahko že kakšen drug kredit.

Predčasno odplačilo kredita 1 2 3

Lahko boste rekli, da ste predčasno odplačilo kredita uredili hitro kot bi rekli “keks”. K sreči pa bo celoten postopek za vas, ne le hiter pač pa tudi zelo enostaven in ugoden. Le kje bi lahko najeli kredit pod še ugodnejšimi pogoji. Drznemo si reči, da smo eni najboljših v svojem segmentu v EU.

Poslujemo nadvse transparentno in želimo, da imajo naše stranke pred seboj vedno vse potrebne podatke za nadaljnje korake. Odplačajte svoj kredit še danes in se odpravite po nakupih, ali pa na potovanje, ki si ga že tako dolgo želite. Pri porabi kredita vam ne bomo gledali pod prste.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.